Українцям повідомили дуже цікаву і несподівану інформацію про знаменитого українського артиста, народного улюбленця, відомого, як Вєрка Сердючка Андрія Данилка. Стало відомо, що Андрій Данилко міг бути претендентом на пост президента України.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Головна редактор видання "Гордон" Олеся Бацман несподівано розповіла, що український шоумен, продюсер і актор Андрій Данилко, відомий під жіночим сценічним персонажем співачки Вєрки Сердючки, міг повторити долю президента України Володимира Зеленського.

Потрібно помітити, що Андрію Данилку пропонували стати президентом за «дуже великі гроші».

Олеся Бацман публічно розповіла про те, що ще в 2019 році, був дуже цікавий план, в якому йшлося про те, щоб зробити Андрія Данилка президентом України за «великі гроші». Олеся Бацман розповіла про це в інтерв'ю в гостях у програмі «Хард з Влащенко». Це інтерв'ю транслювалося на YouTube.

"Його вмовляли це зробити, дуже багато вмовляли. Приходили від різних сил, партій. Обіцяли дуже великі гроші", - впевнено поділилася журналістка з українцями.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Головна редактор видання "Гордон" запевняє, що Андрій Данилко міг змінити дуже багато в ті часи, він міг повністю поміняти погляд на політику.

Дуже важливо помітити той факт, що легендарний артист впевнено відмовився від такої серйозної пропозиції.

"Він сказав: "Я хочу зберегти себе". Ось це те, що не вдалося Володимиру Зеленському", – поділилася українська журналістка.

Крім цього, Олеся Бацман розповіла і про те, що Святослава Вакарчука також могли зробити президентом України, але він знайшов у собі сили відмовитися в той час, як Володимир Зеленський прийняв таку пропозицію і пішов на вибори.

Нагадаємо, що відомий блогер прокоментував те, що Зеленський вирішив поставити жінок на військовий облік.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі з'явилася інформація, що Володимир Зеленський не підписав закон про військові злочини.

Також портал "Hyser" писав, що відома мольфарка розповіла, що чекає Володимира Зеленського.