У мережі обговорюють американську версію легендарного фільму "Іронія долі".

Вже скоро Новий рік, а значить прийшов час переглядати старі добрі фільми про кохання, такі як "Іронія долі". Цю картину транслюють по телевізору щороку. Незважаючи на те, що вийшла вона понад 45 років тому, вона все ще популярна і багатьма улюблена.


Можливо саме тому в Америці вирішили зняти щось схоже, що забезпечило б популярність і їх картині. Так,
голлівудський проєкт отримав назву "Про долю" (About Fate). Вперше цей фільм можна буде побачити 31 грудня.

Відомо, що роль Лукашина в стрічці отримав знаменитий за серіалом "Фарго" актор Томас Манн. А ось в ролі Іполита постане британський актор китайського походження Льюїс Тан, який деяким може бути відомий за фільмом "Мортал Комбат".


Також варто додати, що фільм зняв Марюс Вайсберг-режисер російських комедій з Володимиром Зеленським "Любов у великому місті" і "Ржевський проти Наполеона". Але, навіть незважаючи на те, що у нього вийшли хороші картини і названі фільми досить відомі, успіх "Іронії долі" буде повторити важко.

Проте цілком можливо, що скоро список новорічних фільмів поповниться ще однією хорошою картиною, яку захочеться переглянути не один раз.

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка фільму "Іронії долі" Барбара Брильська зламала хребет.

Також наш портал повідомляв, що глядачів ошелешив новий сезон серіалу "Свати", адже фанати цілих 5 років чекали його продовження, але не такого.

Нагадуємо, що зірка "Іронії долі" висловився про новорічний фільм, а точніше про регулярність його показу, яка йому не до душі.