У рамках новорічного марафону популярна виконавиця Ані Лорак змінила імідж і вийшла на сцену в незвичайному вбранні.

Знаменитості часто експериментують над собою, щоб викликати захоплені емоції у публіки. Зірка з'явилася під час виступу в блискучому ультракороткому вбранні, але головною «фішкою» образу стала зачіска.

Пишна шевелюра, на думку фанатів, змінила Ані Лорак до невпізнання і надала їй шарму. Аутфіт, який співачка вибрала для виступу, дозволив аудиторії розглянути всі "принади" її підтягнутою фігури. "Новорічний марафон триває🎄 на Вас чекає багато сюрпризів у цю казкову ніч️ ️ як вам моє перевтілення?"- поцікавилася вона у фоловерів.

Оцінити метаморфози артистки поспішили її колеги по шоу-бізнесовому цеху. Наприклад, кліп-мейкер і режисер Алан Бадоєв:

Не стримав захоплених емоцій при вигляді естрадної Діви і співак Сергій Лазарєв:

Варто відзначити, що останнім часом Ані Лорак дивує цінителів свого таланту ефектними нарядами. Вона приміряє сміливі і провокаційні образи і не упускає можливості похвалитися фігурою. Наприклад, нещодавно вона вийшла на сцену Кремлівського палацу в сукні-піджаку, під яким не було помітно нижньої білизни.

Вона виконала дуетну композицію з репером, відомим як Мот (в житті - Матвій Мельников) і моментально дала шанувальникам і хейтерам привід для обговорення не тільки своєї сукні, але і особистого життя. Не секрет, що їй часто приписують романи з популярними музикантами, хоча сама артистка подібні чутки не коментує.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова вразила шанувальників фотозвітом про сніданок без одягу.

Також наш портал розповів про те, що Ірина Дубцова презентувала нову пісню свого сина.

Нагадуємо, що Григорій Лепс на тлі обговорень його розлучення був помічений в компанії привабливої жінки.