Незвичайне культурне комбо продемонструвала популярна українська виконавиця Даша Астаф'єва, примірявши на себе образ відомої мексиканської художниці Фріди Кало.

Артистка позувала в оригінальному вбранні, що підкреслює її спокусливі форми. На голові-вінок з квітів, у роті – сигарета. Виконавиця розповіла про несподіване сновидінні і не упустила можливості похвалитися почуттям гумору.

"Снилося, що у мене зйомка в печері Мінотавра. Знімали швидко, нервово. Поспішали, щоб він нас не застав..." - почала свою розповідь зірка. Потім Чудовисько все ж бренулося і застало в своїй печері красуню Дашу Астаф'єву. Що було потім?

Продовження сну дуже здивувало шанувальників артистки: "через кілька миттєвостей, Мінотавр гріє на плиті молоко і дістає цукерки і пончики зі своїх потаємних шафок. Я сиджу задоволена і гортаю Instagram". Також вона пожартувала, що повірити в розказане може тільки той, " хто курив зі мною перед сном😂❤️".

Коментатори оцінили старання Даші Астаф'євої позитивними відгуками, а також відзначили, що її образу не вистачає деяких важливих деталей. Наприклад, їй порекомендували домалювати "монобровь" як у Фріди Кало:

Що стосується шкідливої" курильної " звички, то зірка розповіла, як вона до неї ставиться:

До слова, кілька років тому розповіла про те, які шкідливі звички у неї є: "Алкоголь, солодке і сумнівне оточення))) іноді...". Про це написав портал Факти.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк влаштувала фотосесію в розкішній блискучій сукні.

Також наш портал розповів про те, що Лоліта Мілявська приголомшила шанувальників несподіваною зміною іміджу.

Нагадуємо, що Анна Семенович розбурхала мережу феєричним падінням.