У відомого російського виконавця Григорія Лепса виникли проблеми зі здоров'ям.

Стало відомо, що у артиста стався гіпертонічний криз, але він вже минув і вмирати він точно не збирається. За його словами, ЗМІ стали вводити людей в оману, коли почали писати нібито про те, що йому дуже погано, але це зовсім не так. Про це повідомляє Telegram-канал "НеМалахов".


59-річний Григорій Лепс пояснив, чим викликане погіршення його здоров'я. Він визнав, що через погане самопочуття був змушений звернутися за допомогою до лікарів і навіть лягти в лікарню, але всього на один день. Його прокопали і все. На даний момент йому набагато краще.

Викликаний його гіпертонічний криз багатьма факторами, в тому числі фізичною втомою. Лепс зазначив, що йому вже не 20 років і він звалив на себе занадто багато, щоб порадувати фанатів новими піснями. Однак все вже позаду і як показали обстеження, з серцем і всім іншим, у артиста все в порядку.


До слова, не виключено, що гіпертонічний криз міг бути викликаний і стресом. Справа в тому, що дружина Лепса Анна Шапликова подала заяву на розлучення 16 листопада. У тусовці вже пронісся слух, що причина - у зраді співака, про яку дізналася дружина.

А, як відомо, виникненню гіпертонічних кризів якраз сприяє гостре нервово-психічне перенапруження, надмірне вживання алкоголю, різкі зміни погоди, скасування гіпотензивних препаратів та ін.

Раніше "Hyser" писав про те, що Аня Седокова поставила собі "цікавий діагноз".

Також наш портал повідомляв, що донька Анастасії Заворотнюк розповіла, як щодня рятують її маму.

Нагадуємо, що Лариса Гузєєва показала, як її рознесло після хвороби.