Відомий російський актор Андрій Мягков, прославився завдяки знаменитому фільму "Іронія долі", але переглядати його він не любив.

Видатний 82-річний актор пішов з життя 18 лютого цього року, але незадовго до своєї смерті, він поділився своїми думками про фільм, в якому зіграв одну з головних ролей - Женю Лукашина, в своєму інтерв'ю. Мягков заявив, що показувати цей фільм щороку - є свого роду "збоченням", пишуть росЗМІ.


Іншими словами, він був не радий тому, що картину, яку вперше глядачі побачили 45 років тому, транслюють з такою регулярністю. Він упевнений, що навіть самий хороший і улюблений фільм може швидко набриднути, якщо його так часто дивитися.

Правда Андрій Мягков в тому ж інтерв'ю визнав, що знає про те, що багато хто не згоден з його думкою і є ті, хто любить переглядати "Іронію долі" з такою інтенсивністю. Однак він явно був не з тих, хто готовий постійно це робити.

Андрій Мягков любив фільм, який приніс йому славу, але не готовий був переглядати його щороку, фото: факти

Незважаючи на це зйомки у фільмі Андрій Мягков згадував з теплотою. За його словами, працювати над проєктом для нього було "пам'ятно і забавно", тому він ні про що не шкодує.

До слова, можливо мало хто пам'ятає, але якось "Іронію долі" хотіли заборонити. Цей інцидент актор також прокоментував, заявивши, що це було "великою дурістю і ідіотизмом".

Раніше "Hyser" писав про те, що нові фото Андрія Губіна змусили прихильниць хреститися.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як виглядала Надя Дорофєєва в юності. Її прям не впізнати.

Нагадуємо, що у мережі показали, як ховали російську легенду. Примітно, що обійшлися без всяких почестей і звичайним хрестом.