Дочка відомої епатажної української співачки Олі Полякової Маша Полякова розповіла, скільки максимально змогла заробити за тиждень в Instagram.

В ефірі шоу "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" 16-річна школярка розповіла також, скільки коштує у неї на сторінці розмістити пост або stories. Загалом ціна за одну публікацію сягає 2500 гривень.

Раніше Маша публікувала дану інформацію у вільному доступі, проте пізніше її видалила.

Наразі на дівчину підписано 172 тисяч чоловік. При цьому кількість активних переглядів stories щодня досягають позначки 40 тисяч. Саме завдяки даним показникам Маша встановлює цінник на рекламу.

Юний блогер похвалилася, що одного разу заробила 10 тисяч гривень за тиждень тільки завдяки рекламі в Instagram.

Незважаючи на те, що про свій блог Маша Полякова розповіла українською мовою, в житті для спілкування вона використовує російську мову. Саме з цієї причини україномовна розповідь на шоу стала подивом для багатьох.

Також Марія сказала, що її зіркова Оля Полякова підтримує дочку повністю і навіть нагадує про те, що потрібно частіше викладати відео.

Крім Instagram дівчина активно веде і TikTok. Вона також є учасницею музичної рок-групи "ШВИ", в якій вже відіграла свій перший сольний концерт.

Не так давно молода особа опублікувала спільний знімок з мамою і поцікавилася у шанувальників, наскільки вони схожі з нею. "На скільки ми схожі від 1-10", - написала Маша під фото.

"Тверда 8! Решта балів на індивідуальність і талант ❤️🔥ти цікава і сама по собі", "на 7 тобі б волосся як у мами) і були б копії", "Полякова мамка твоя стара вже нічого не рятує,ти теж не виглядаєш на свої роки виглядаєш на 25", - пишуть фоловери у відповідь.

Раніше Hyser писав про те, що подорослішала Маша Полякова показала фото з двома хлопцями.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова похвалилася шикарною фігурою.

Нагадаємо, що Полякова і Єфросиніна показали, як пестять один одного за лаштунками.