Російська актриса Христина Асмус скористалася своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram, щоб в черговий раз нагадати шанувальникам про своє спортивне минуле.

Як відомо, вона з раннього дитинства займалася гімнастикою і в результаті отримала звання майстра спорту. Але вирішила не пов'язувати своє життя зі спортом і пішла служити Мельпомені.

А в новому пості вона постала в топі і лосинах оливкового кольору і похвалилася умінням володіти власним тілом. Артистка виконала акробатичний етюд на ліжку, а в підписі до відеоролика пояснила, що саме надихнуло її на подібні експерименти.

"Докотилася до трендів 😅 🙈 так, трохи розкоряка. Так, у деяких поизящней буде ☺ ️ так, навіщо-то ускладнила і ногу на мисок переставила. Зате без розминки і з першого дубля 🤜 🏻 На другому спина вийшла з чату 😂 😂 😂 " - розповіла ЕСК-дружина Гаріка Харламова.

У коментарях до публікації фоловери обсипали зірку компліментами і відзначили, що вона знаходиться в чудовій фізичній формі.

До слова, нещодавно зірка скандального фільму "Текст" обурилася тому, що на її адресу звучить надто багато хейта і вона щиро не розуміє, в чому причина.

"Я не знаю, що в голові у людей, які навмисно хочуть зробити боляче незнайомій людині ☺ ️ я не розумію звідки в них стільки злості" - написала вона. За словами знаменитості, її засуджують ті, хто абсолютно нічого не знає про її життя і те, наскільки складно їй дався шлях до успіху. "Після виходу "Тексту " нещасні люди, які собі щось придумали (або просто хотіли розважитися) знищували мене морально, погрожували і зводили з розуму день у день.... 🤯 "- зазначила актриса.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися унікальні архівні фото Надії Бабкіної.

Також наш портал розповів про те, що вдова Міхаііла Круга була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова насмішила соцмережі дивним фото в готельному номері.