Поп-діва Анна Седокова показала шанувальникам фото в цікавій компанії. Артистка позувала з коханим чоловіком Янісом Тіммою і відомим телеведучим Андрієм Малаховим.

Екс-учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" з натхненням розповіла про те, як побувала в місті Апатити (Мурманська область, РФ) і відвідала святкові заходи з нагоди Масляної. Також Анна Седокова із захопленням висловилася про ставлення Андрія Малахова до своєї малої батьківщини.

"Дивно, що народившись у не великому молодому містечку, величезна зірка, не забув його, а будує дороги, церкву, відкриває виставки сучасного мистецтва, привертає суспільну увагу і все це з величезною любов'ю» - зазначила вона.

Також Анна Седокова висловила своє захоплення дружиною Андрія Малахова-Наталією і назвала їх чудовою парою. У коментарях до посту фоловери відреагували компліментами і позитивними відгуками:

Варто відзначити, що виконавиця далеко не до всіх представників російського телецеху живить симпатію. Нещодавно вона опинилася в скандальній ситуації на шоу Максима Галкіна "Одного вечора". Вокалістка щиро обурилася сюжетом, в якому йшлося про її особисте життя і численні шлюби.

Анна Седокова заявила, що до неї поставилися упереджено і не стала терпіти образи, покинувши студію ще до закінчення програми. Відомо, що співачка виховує трьох дітей від різних чоловіків, а нині перебуває у шлюбі з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак обурила шанувальників "колгоспною" поведінкою і нарвалася на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова була помічена в компанії імпозантного чоловіка.

Нагадуємо, що Тіна Кароль здивувала шанувальників відсутнім бюстом.