Підписники чоловіка популярної співачки Наташі Корольової Сергія Глушко в Instagram привикли до його провокаційних постів. Після скандалу, пов'язаного з його зрадою зірковій дружині, він став ще частіше дивувати яскравими фото.

Також Тарзан відкрив у собі талант художника і час від часу хвалиться картинами, написаними власноруч. А в одній з нових публікацій в соцмережі стрипризер продемонстрував вміння тримати кисті в оригінальному місці. У підписі до фото він з іронією зазначив: "От не дарма грудак качав))), - дуже зручно тримати кисті😃 😃 😃".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти, але не обійшлося і без колючих критичних зауважень:

До слова, поки Сергій Глушко пізнає ази художньої майстерності і самореалізовується як живописець, його дружина вирушила на гастролі.

Після "походу наліво" про який стало відомо громадськості, артист намагається довести, що в його сімейному житті як і раніше все в порядку. Він неодноразово говорив, що дійсно винен, але нести відповідальність за свій вчинок має намір тільки перед дружиною.

Що стосується реакції Наташі Корольової на "любовні пригоди" Тарзана, то до певного часу зберігала мовчання, а потім дала відверте інтерв'ю Ксенії Собчак. За словами виконавиці хіта" маленька країна", вона не виправдовує коханого, але його вчинок не стане причиною їх розриву.

Зараз зіркова пара готується до ще одномц важливого заходу - весілля їхнього сина Архипа з дівчиною на ім'я Мелісса. За іронією долі, вона, як і батько свого майбутнього чоловіка, танцює стриптиз.

Раніше "Hyser" писав про те, що пікантні кадри за участю Наташі Корольової і Тарзана "підірвали" соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Глушко звернувся до шанувальників за допомогою.

Нагадуємо, що в мережі показали рідкісне архівне фото Наташі Корольової і Тарзана.