Співачка і дружина популярного композитора Костянтина Меладзе Віра Брежнєва опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ефектне фото.

Артистка поділилася своїми бажаннями і зізналася, що іноді щиро шкодує про те, що в добі всього лише 24 години... "Хочу собі другу віру! Вчора знімалася в проекті, а мої подружки зібралися разом, я не встигала і зрозуміла, що хочу перебувати в двох місцях одночасно... правда, як потім за вчинки іншої віри відповідати 😂" - з іронією зазначила знаменитість.

У кадрі вона постала в стильному вбранні, приховавши очі за сонцезахисними окулярами. Волосся-розпущене, на обличчі-посмішка:

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

Не секрет, що Віра Брежнєва відноситься до категорії зірок, які ретельно стежать за своєю фігурою і докладають максимум зусиль, щоб тримати себе у формі. На початку лютого їй виповнилося 39 років і фанати переконані, що для свого віку - вона виглядає ідеально.

А ось скандальна Російська блогерка Лена Міро запевняє, що екс-солістка групи "ВіаГра" приховує свій справжній вік. Більш того, інтернет-діячка переконана, що Віра Брежнєва маскує не тільки цифри в паспорті, а й зростання.

Одного разу в своєму блозі вона написала: "Всі, хто знає Віру Брежнєву особисто, говорять про її невисокий зріст. Метр п'ятдесят в стрибку - не вище. При підготовці до зйомок їх змушують, за чутками, міняти ракурс камери, направляючи об'єктив знизу вгору".

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва провела вечір в компанії привабливого молодого чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва приміряла незвичайний ажурний топ і похвалилася досконалою фігурою.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва позувала в ультракороткому вбранні і викликала захват соцмереж.