Популярна українська актриса і екс-учасниця романтичного проекту «Холостячка» Ксенія Мішина висловилася з приводу нового шоу»Холостяк".

Знаменитість пояснила, що після перегляду першого випуску програми з підприємцем Михайлом Заливако, її охоплювали різні почуття, і вона навіть відклала на час написання відгуку.

"Якщо чесно, в деякі моменти я думала тільки одне: Ну, кааааааааак? Як так можна? Чому деякі дівчата тааак поводяться? Нешанобливо до себе. Без цінності" - зазначила кохана Олександра Еллерта.

Артистка зізналася, що зазнала розчарування не стільки через ставлення учасниць до себе, скільки її обурила їх поведінка: "Ці презирливі погляди, осуд, глузування, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство на адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно".

Ксенія Мішина переконана, що представниці прекрасної статі повинні бути терпиміше і добрішими, навіть якщо мова йде про особисте щастя і «приємне Холостяку».

Варто відзначити, що шанувальники артистки виявилися повністю з нею солідарні і розкритикували поведінку учасниць:

Як відомо, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина зустріла свою" другу половину" на проекті "Холостячка". Тепер вона будує стосунки зі сценаристом Олександром Еллертом і разом нещодавно вони побували на відпочинку в Домініканській Республіці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Микита Добринін відвіз вагітну дружину подалі від міської суєти.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників дивною витівкою на снігу.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина показала фанатам пікантне відео і підкорила стрункими формами.