Могилевська показала зрілу красу і звернулася до "фанатів"

Популярна українська виконавиця, продюсер і телеведуча, Наталія Могильовський, зараз займає крісла тренера в проєкті студії "Кварталу 95" - "Лізі Сміху", постійно ділиться з численною ордою своїх шанувальників як пікантними фото, так і відео зі свого приватного життя в офіційному Instagram-акаунті. Не став винятком і цей раз.

На опублікованому новому фото, з останньої фотосесії, вже зріла Могилевська постала абсолютно без будь-якого одягу, при цьому сидячи в розкішній рельєфної ванній. Наталя напівобернувшись, мабуть, для того, щоб не показати зайвого, злегка торкнулася плеча рукою, спершись на нього характерним підборіддям. Волосся зріла красуня залишила напіврозпущеним, а манікюр - найяскравіше, що є на фото.

У підписі до публікації Наталія натякнула, що, можливо, готується новий проєкт - "Фільм про вас". Правда, залишилося тільки придумати назву, а свій би вона назвала - "Життя за лаштунками", і попросила шанувальників поділитися в коментарях своїми версіями. А нові фото з сесії, Могилевська пообіцяла додати пізніше.

Природно, що за 20 годин, небайдужі "фанати" вже поставили понад 6 500 "лайків" і написали в коментарях: " Серіал - " Як швидкоплинні всі радощі та миті нашого буття, цінуйте їх, (оскільки ніхто не знає що буде завтра)"", ""Життя державного службовця з двома дітьми з зп 5 тис."", "Життя DevOpsа в режимі самовигорання. Вижити за всяку ціну."та" негативні тести на Ковід для виїзду за кордон".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/nataliya_mogilevskaya

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що під час катання на дошці в США, трагічно загинув актор, який зіграв важливу роль лиходія в популярній франшизі фантастичного серіалу.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що на своєму ж дні народження, блогерка Настя Івлєєва виявилася зовсім не в центрі уваги.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Анфіса Чехова зовсім втратила сором, і показав в Мережі, як виглядає її "моська" з обвислими щоками.