У США загинув актор популярного серіалу

Про те, що в досить молодому віці 58 років, з життя пішов Кліфф Саймон, на його сторінці в соціальній мережі Facebook, інформує рідня актора.

Саймон виконував ролі Баала, у фантастичних серіалах "Зоряна брама: Континуум" та "Зоряна брама: ЗВ-1". Крім акторства, він також захоплювався спортом, зокрема, кайт-серфінгом. У день, коли сталася трагедія, він якраз віддавав данину своєму захопленню, на пляжі Топанга, в американському Лос-Анджелесі. У момент, коли він ковзав по хвилях, керуючи дошкою за допомогою повітряного змія, щось пішло не так, і актор втратив управління, що і коштувало йому життя.

Сумну новину в мережі опублікувала його дружина, Колетт. Звернувшись до шанувальників і близьких Саймона, вона нагадала принципи життя актора, процитувавши вірш письменника Джека Лондона: "краще нехай я буду попелом, ніж пилом...".

За словами Колетт, Кліффа Саймона не стало о 12:30 ранку вівторка, 9 березня. Трагічний інцидент обірвав його життя практично відразу, на місці подій. Єдиною втіхою для неї є те, що актор загинув займаючись улюбленою справою.

Шанувальники актора, природно, висловили слова співчуття і глибокого співчуття: "мої співчуття. Він був дуже добрий, коли я розмовляв з ним. Ми говорили про його любов до танців. Я буду дуже по ньому нудьгувати! Дуже здорово, що він пройшов, роблячи щось, що зробило його щасливим!". "Я в шоці, тому що він завжди був настільки відкритим і заповзятливим, що був подібний силі природи. Я дуже радий, що він займався тим, що йому дуже подобалося, коли його грубо забрали з цього життя."і" я приголомшений і глибоко засмучений, дізнавшись, що ми втратили таку чудову людину. Мої думки, молитви та побажання зараз з вами і вашою родиною. Його буде не вистачати".

Коментар. Фото: скріншот facebook.com/cliffsp
Коментар. Фото: скріншот facebook.com/cliffsp

Нагадаємо, актор народився і провів молоді роки в Йоганнесбурзі, проте пізніше, разом з батьками, переїхав до Великобританії. Спочатку він захопився спортивною кар'єрою, займався віндсерфінгом і плаванням. Але пізніше, після того, як звернув увагу на акторську стезю, популярність йому принесла роль Баала в серіалах франшизи "Зоряна брама". Також знімався він і в невеликих ролях "Детектива Неша Бріджеса".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Потап пильно стежить за особистим життям Тіни Кароль.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що екс-чоловік Ані Лорак розповів, як вони проводили час у Москві, поки були молоді.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що продюсер Юрій Нікітін вже знайшов заміну "НеАнгелам".