Відомий російський актор Федір Добронравов вважає акторство своєю хворобою.

Багато хто знає Добронравова за серіалом "Свати", де він грає усміхненого Івана Будько. Однак за свою кар'єру він зіграв масу як комедійних, так і драматичних ролей, просто не всі були помічені. Хто б міг подумати, що Федір Вікторович не раз замислювався про те, щоб кинути кар'єру актора і повернутися до себе на Батьківщину в Таганрог.


Тільки усвідомлення того, що акторство для Добронравова як хвороба, допомогло йому зрозуміти, що просто так піти з цього всього у нього явно не вийде. У найважчі часи поруч з ним завжди була його дружина, що теж давало йому сили і не дозволяло здаватися.

Саме Варвара, за його словами, взяла на себе повністю виховання їхніх синів і дала можливість Федору Вікторовичу присвятити себе професії. В результаті завдяки наполегливій праці і тому, що Добронравов не кинув кар'єру актора, він зміг домогтися великих успіхів.


Добронравов підсумував, що вважає акторство хворобою, для когось жахливою, для когось прекрасною, але для всіх невиліковною. Досить часто через неї охоплює відчай і якщо не здатися, то рано чи пізно, професія має віддячити.

До слова, у свої 59 років актор продовжує активно зніматися в нових картинах і ставити нові п'єси на сцені. Він не залишає це, оскільки в цьому і полягає сенс його життя.

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко поділилася новим фото без макіяжу. Шанувальники від нього залишилися в захваті.

Також наш портал повідомляв, що Микола Добринін зі "Сватів" розповів правду про роль Мітяя. За його словами, в образ свого героя актор вклав все рідне йому і близьке.

Нагадуємо, що Федір Добронравов Злив у Мережу відео зйомок "Сватів".