Юрій Нікітін знайшов заміну "НеАнгелам"

Відомий український продюсер Юрій Нікітін розповів, ким замінить гурт "НеАнгели". Про це повідомляє інформаційний портал "КП в Україні".

Група "НеАнгели" була заснована Юрієм Нікітіним ще в 2006 році, проте на початку березня 2021 року стало відомо про її розпад. Продюсер гурту KAZKA, Вєрки Сердючки, Ірини Білик та інших успішних українських артистів заявив, що шукає талановитих вокалістів у Новий гуцульський проєкт Hutsul Planet. Набір в колектив триватиме до 31 Березня.

Продюсер розповів, що проводив музичні майстер-класи, на яких познайомився із засновником Hutsul Planet Михайлом Балухом і вперше познайомився з творчістю колективу. Юрій Нікітін назвав ідеолога і засновника цієї групи "головним гуцулом світу". За його словами в Україні немає такого музичного колективу, який настільки сильно розвивав і берег гуцульську культуру.

Продюсер зазначив, що у співпраці з Михайлом Балухом вони розробили стратегію розвитку гуцульського колективу. В першу чергу в Hutsul Planet необхідно знайти двох яскравих вокалісток, які" впишуться " в колектив. Юрій Нікітін рекомендував звернути увагу на кастинг талановитим співакам і зазначив, що незабаром Hutsul Planet підкорить не тільки Україну, а й світ.

Hutsul Planet стане справжньою знахідкою для цінителів фолку, джазу, блюзу, року, адже все це присутнє в їх творчості. Сама ж група позиціонує себе в стилі world music. Відзначається, що бажаючим випробувати свої вокальні здібності і пройти кастинг потрібно заспівати і зняти на відео одну з пісень з репертуару групи "крила любові". Подати заявка можна до 31 Березня.

Раніше портал Hyser писав, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала наскільки готова до пляжного сезону.

Також портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці.

Крім того портал Hyser інформував, що Андрій Данилко розповів про секретне татуювання Ірини Білик.