Пластичний хірург поділився головним секретом краси легендарної виконавиці Софії Ротару.

Сама 73-річна артистка запевняє, що її молодий зовнішній вигляд обумовлений регулярним відвідуванням басейну, масажем і свіжим повітрям. Однак люди не виключають, що Ротару вдавалася і до допомоги пластичної хірургії. Відповідними доводами з цього приводу поділився російський лікар Іван Володченков, пише "РБК-Україна".

хірург розповів про стан Софії Ротару., фото: РБК-Україна

Він вважає, що Софія Ротару зробила собі не одну пластичну операцію. Хірург досконально вивчив фото співачки і прийшов до висновку, що Софія Михайлівка мінімум один раз робила собі підтяжку шиї, щоб прибрати "кільця Венери". Також він не виключає, що вона робила ендоскопічний ліфтинг чола і кругову блефаропластику, а також смас-підтяжки.

Саме завдяки останній методиці, при якій відбувається перерозподіл не тільки шкіри на обличчі, можна прибрати деякі наслідки вікових змін. Однак у зв'язку з тим, що після 60 років пластичні операції вже практично не роблять, Володченков припустив, що зараз Ротару просто частіше відвідує косметологів.


За словами фахівця, вона явно робила собі ліпофіллінг - це така процедура, під час якої відбувається забір власного жиру з околопупочной області живота, потім він обробляється і вводиться за допомогою мікропроколів у виличні області і області нижньої щелепи для омолоджуючого ефекту.

До всього іншого, цей жир є куди більш стійким і додає обличчю необхідний обсяг, якого пару років тому у Ротару не було.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко здивував шанувальників сміливою заявою, яка спантеличила мережу.

Також наш портал повідомляв, що у Мережу потрапили рідкісні знімки Софії Ротару без фотошопу в домашній обстановці. Архівний знімок співачки сильно здивував публіку.

Нагадуємо, що онук Софії Ротару відпустив вуса і став точною копією Діда. Анатолій Євдокименко з роками все більше стає на свого дідуся.