Відомий російський артист Григорій Лепс поділився свіжими знімками у соцмережах.

58-річний співак продовжує радувати фанатів своєю творчістю, наполегливо працюючи і даючи концерти після довгого затишшя, пов'язаного з пандемією коронавірусу. Так, буквально днями Лепс виступив на сцені, а за кілька годин до концерту поділився фото з підготовки до нього.

Григорій Лепс показав, як виглядає без гриму і окулярів, фото: Clutch.ua

На цих знімках Григорій Лепс налякав своїх шанувальників хворобливим зовнішнім виглядом. Річ у тому, що на них артист зображений без гриму і без звичних окулярів, що дозволило в деталях розглянути його обличчя. Зокрема, фанатів чимало збентежило те, що співак виглядає пом'ятим і дуже втомленим.

Але, можливо справа просто в тому, що зовнішній вигляд Григорія Лепса в звичайному житті істотно відрізняється від його сценічного образу, що цілком нормально. Однак не всі користувачі виявилися такої думки.


У коментарях шанувальники відзначили, що не відразу впізнали на цих фото свого кумира і натякнули, що Лепс так виглядає через те, що зловживає алкоголем.


Раніше "Hyser" писав про те, що донька Олі Полякової готують до операції. Фолловери побажали Марії якнайшвидшого одужання, дізнавшись про її жахливий діагноз.

Також наш портал повідомляв, що син Чапкіса попросив, щоб всі помолилися за тата. Самопочуття у знаменитого хореографа почало погіршуватися в грудні минулого року і з кожним місяцем все гірше.

Нагадуємо, що у мережу потрапило фото Андрія Разіна в чудовому костюмі, якого, напевно, не було навіть у Майкла Джексона.