Відома російська актриса і телеведуча Анна Семенович похвалилася своїми розкішними формами в купальнику.

Не так давно зірка розповіла про своє розставання і зізналася, що нітрохи про нього не шкодує, оскільки їй подобається бути самодостатньою і незалежною жінкою. Вона знову вільна і може дозволити собі що завгодно, наприклад, зібратися і полетіти в Єгипет, де Семенович зараз і відпочиває.


Вона говорила про те, що вміє кайфувати від життя і щиро радіти йому, що власне неодноразово підтверджує своїми витівками. Так, наприклад, і під час відпочинку 40-річна Анна Семенович вирішила розважитися і покататися на яхті, що, зрозуміло, відобразила на фото. Відповідним знімком зірка поділилася у себе в Instagram.

На новому фото Анна Семенович показала в черговий раз свою видатні груди, які, безумовно, нікого не можуть залишити байдужими. Варто відзначити, що зірка вже багато років страждає гігантомастією, через що її груди одного разу досягали дев'ятого розміру. Після операції вона стала помітно менше, але все одно, за запевненнями виконавиці, продовжує зростати.


Користувачі були щедрі на коментарі і побажали знаменитості прекрасного відпочинку, а також відзначили, що виглядає Семенович чудово.


Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою в новому вбранні. Родзинкою її аутфіта стали чорні босоніжки на шпильці із золотим ланцюгом.

Також наш портал повідомляв, що Ана Чері відзначила 8 березня в екстремальному купальнику на березі океану. Було гаряче.

Нагадуємо, що телеведуча Лілія Ребрик у прозорій сукні перетворилася на дівчину-весну під час чергової своєї фотосесії.