У мережі показали провокаційний знімок Тіни Кароль.

Тіна Кароль останнім часом любить провокувати своїх шанувальником. Співачка займається не тільки своєю співочою кар'єрою, а й активно бере участь в колабораціях з різними брендами. Цього разу вона взяла активну участь у створенні колекції колгот і панчіх. На деяких моделях красувався напис її нової пісні"Скандал". Вироби вийшли вище всяких похвал.

Варто сказати, що такі колготи відразу привертають увагу. Адже вони яскраві і підкреслюють індивідуальність своєї власниці. Але найбільше шанувальників зацікавив знімок ніг Кароль. Цілком ймовірно, що знімка співачка лягла на підлогу, а ось ноги розмістила до верху біля стіни. Повністю тіло Кароль, на жаль, не видно. Але ніхто не переплутає ці витончені ноги співачки.

На офіційній сторінці співачки є набагато більше знімків в цих чарівних колготах.

Варто сказати, що шанувальники прийшли в повний захват від такого сюрпризу від Тіни.

"Яка ж шикарна фігураа 😍 😍 , Красуня, безперечно!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥, Королева ❤️ просто закохана в тебе, Тіночка 😍 🙌 , Ти найкрасивіша❤️ очі як небо сині😍, Красива найкраща ♪ , Красива найкраща ♪ ,
Ну це найкраще 🤤 🤤 🤤 🤤 , Вау...Вау...яка солодка 😍 😍 , Фігурка супер ух хочу Тіну ♪ , Красуня😍 як би вам було красиво в наших виробах❤️, Супер, просто🔥 🔥 🔥", - написали шанувальники в коментарях під відео і фото.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах.

Також писали, що еа сімейному фото Катя Осадча показала, як виглядатиме через 30 років.

Нагадаємо, що Ігор Ніколаєв розповів про ускладнення після операції у Ігоря Крутого.