В родині української співачки Софії Ротару велике свято - її брат Анатолій Михайлович Ротар відзначає у вівторок, 9 березня, свій день народження. Чоловікові виповнилося 68 років.

Шанувальники виконавиці вітають всю її велику сім'ю з іменинником. А на фан-сторінці sofia_rotaru_vremya_moe в Instagram опублікували особливе фото.

"Від щирого серця вітаємо всю сім'ю і самого іменинника з Днем Народження! Бажаємо міцного здоров'я, миру, любові, удачі, успіхів і благополуччя!",- йдеться в повідомленні.

Як відомо, у Софії Ротару два брати: Анатолій (1953) і Євген (1957) і три сестри: Зинаїда (1942), Лідія (1951) і Аурелія (Ауріка) (1958). Молодша Ауріка Ротару - теж відома співачка, заслужена артистка України.

Примітно, що абсолютно вся сім'я Ротару музична, всі вміли й любили співати.

Софія Ротару була в сім'ї другою дитиною, і на неї покладалося багато обов'язків по дому, догляду за молодшими братами й сестрами, доводилося допомагати мамі.

З відкритих джерел відомо, що Анатолій Михайлович і Євген Михайлович були бас-гітаристами та співаками, працювали в Кишинівському ВІА "Орізонт". Примітно, що обидва залишилися в рідному селі Маршинці на Буковині.

Минулого року син Софії Михайлівни Руслан Євдокименко заявив, що пишається тим, чим зараз займається рідний брат його матері Анатолій Ротар.

Він розмістив в Instagram фото, на якому зображений комбайн, що працює на полі зі злаковими культурами. Так що можна зробити висновок, що Анатолій Ротар вибрав далеко не музичну стезю.

"Ось так почався трудовий тиждень брата моєї мами Анатолія Михайловича! Пишаюся сім'єю!"- підписав Руслан знімок.

Раніше "Нyser" писав про те, що син Софії Ротару показав незвичайний знімок з дружиною.

Також наш портал повідомляв, онук Софії Ротару відпустив вуса і став точною копією діда.

Нагадуємо, у мережу потрапили рідкісні знімки Софії Ротару без фотошопу в домашній атмосфері.