2020 рік був багатий на зіркові заручини, а значить, 2021-ий готує громадськості розкішні весілля. Так, шлюбними узами планують себе зв'язати Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес, Кеті Перрі і Орландо Блум, Лілі Коллінз і Чарлі Макдауелл. Очікується торжество і в скандально відомій родині Наталії Корольової.

Стало відомо, що єдиний син співачки Наташі Корольової і Сергія Глушка 18-річний Архип зробив пропозицію своїй подрузі Меліссі, яка працює стриптизеркою в одному з московських клубів. Молоді люди навіть живуть разом, пишуть росЗМІ.

Дівчина вже похвалилася золотою каблучкою з розсипом діамантів кореспондентам НТВ. У програмі " ти не повіриш!"вона зізналася, що перша зробила пропозицію Архипу.

"У мене було золоте кільце бабусі - він погодився. І Архип знав, хто я, тому сенс мені соромитися себе, якщо я ідеальна", - прямо заявила майбутня невістка Тарзана.

Схоже, за фінансову складову їх зіркової сім'ї теж відповідатиме Мелісса. Ще б пак, дівчина не тільки на всю країну похвалилася своїми заробітками, а й зізналася, що на початку їх знайомства з Архипом досить часто оплачувала їх спільні посиденьки в кафе, вважаючи, що студенту важко одному потягнути подібні витрати.

"Я заробляла в клубах по 800 тисяч рублів. Я-жадібна Стриптизерка. Професійно танцюю на пілоні. Зараз живу в будинку Архипа. Все в особняку робить його мама. Я з Архипом живу на третьому поверсі. Його мама рада, що я навчаю його танцям на жердині", - розповіла Мелісса в ефірі шоу " Ти не повіриш!"на каналі НТВ.

До речі, в мережі різко відреагували на новину про весілля сина королевою зі стриптизеркою. Люди не соромилися у виразах по відношенню до невістки королевою, а також всієї її сім'ї.

"Яка Мерзенна сімейка королевою!", "Невістка королевою, я фігею! Жахливо ставлюся до Глушка, фу!", "Невістка королевою-відмінна вишенька на торті їх сімейки" - написали вони.

Крім того, юзерам також не подобаються посмішка і зуби обраниці єдиного спадкоємця зоряної пари.

Раньше "Нуѕег"писав про те, що популярна співачка Наташа Корольова прокоментувала новини про майбутнє весілля свого сина Архипа і його обраниці меліси.

Також наш портал повідомляв, Гарік Харламов розповів про свої недитячі Пригоди в дитинстві.

Нагадувати, мама королевою назвала винного в зраді Тарзана.