Схоже, Анастасію Макєєву затягнув любовний вир з головою. Вона щиро вважає, що" щасливі " сім'ї не розпадаються, хоча сама не змогла побудувати відносини тричі. І ось доля надає їй четвертий шанс.

Так, актриса Анастасія Макєєва поділилася радісною новиною з особистого життя: вона виходить заміж. Про це зірка розповіла у себе в Instagram.

6 березня Роман разом зі своїми батьками та батьками Анастасії відвідав виставу "Алмазна колісниця", в якому її кохана виконує головну роль. І ось під час поклонів Роман Мальков вийшов на сцену і протягнув своїй жінці кільце, за традицією опустившись на одне коліно.

"Я ніколи не думала, що Рома зважиться на таке, але він став на коліно при всьому залі і, головне, при моїх і своїх батьків, і вся трупа розревілася. Я пишаюся тобою, мій улюблений!"- написала Анастасія.

На очах у повного залу для глядачів в театрі " ЛДМ. Нова сцена" актриса на пропозицію руки і серця відповіла "так". Після цього колеги і глядачі привітали молодят оплесками.

"В шоці від щастя. Я наречена і закохана", - зізналася артистка.

Відзначимо, що наречений Анастасії, на думку Інтернет-моралістів, недостойний дівчата, так як він без докорів сумління заради нової любові кинув дружину і чотирьох дітей. На думку багатьох така ж доля в майбутньому може очікувати і Макєєву, на що знаменитість попросила людей не лізти в її особисте життя.

До слова, це буде четвертий шлюб актриси. Нового обранця вона представила публіці в січні 2021 року. Ним виявився чоловік, який раніше жив у Словенії, але через пандемію виявився на кілька місяців відірваним від сім'ї в Росії, де за збігом обставин допомагав Анастасії будувати дачу.

Раньше "Нуѕег"писав про те, що дружина Стаса Михайлова подарувала чоловікові відвертий танець екзотичної красуні.

Також наш портал повідомляв, що дружина Ігоря Ніколаєва розповіла про велику втрату в їхній родині.

Нагадувати, подружжя Газманови "виграли" безкоштовну подорож на Мальдіви.