Актриса Тетяна Кравченко, отримала неймовірну популярність, зігравши роль Валюхи Будько в серіалі "Свати". Слава і визнання прийшли до неї в зрілому віці. В молодості ж таких значних ролей не було. А щоб не стати однією з багатьох, їй навіть довелося змінити прізвище.

Так в одному з інтерв'ю російським ЗМІ артистка зізналася, що її справжнє прізвище Яковлєва. Але їй довелося взяти прізвище прабабусі.

"Моє справжнє прізвище - Яковлєва, але коли я поступила в "Ленком", Янковський порадив взяти якусь іншу: мовляв, акторів Яковлевих занадто багато. Ось я і взяла прізвище своєї прабабусі - "Кравченко", - розповіла Тетяна Едуардівна.

До слова, прізвище Яковлєва майбутня актриса отримала від свого вітчима Едуарда Яковлєва. Батька Тетяни звали Василь Токарєв. Він помер, коли Кравченко була ще немовлям.

Також Тетяна Кравченко зізналася, що зоряну роль вона чекала практично все життя. Ще в молодості, вивчаючи книгу по хіромантії, "розпізнала" на своїй руці успіх саме в зрілому віці, коли їй буде 50 "з хвостиком". Тоді вона засмутилася, що чекати доведеться довго.

За словами Тетяни Кравченко, коли почалися зйомки серіалу її життя стало насиченим подіями, динамічним, наповненим змістом. Попри те, що іноді зйомки тривали цілодобово, вона була щаслива.

Кравченко зазначила, що заради ролі їй доводилося обмежувати себе багато в чому. Однак справжнім випробуванням для неї стало закінчення роботи. Коли все закінчилося у неї почалася депресія.

"Я кожного разу дуже чекала нових зйомок у "Сватах". Спеціально сиділа на дієтах, займалася спортом, ходила до косметолога. Пам'ятаю, коли закінчилася робота в серіалі, У мене трапилася справжня депресія", - говорила артистка в одному з інтерв'ю.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі спливло фото молодого Добронравова зі "Сватів".

Також наш портал повідомляв, Микола Добринін зі "Сватів" розповів правду про роль Мітяя.

Нагадуємо, зірка "Сватів" здивувала змінами в зовнішності.