Мати Корольової здивувала підписників новим фото

Мати співачки Наташі Корольової, здається, не менш популярна за доньку. Майже кожен кадр Людмили Поривай стає приводом для обговорення в соціальній мережі. На цей раз жінка вирішила розповісти про свій вік, а також показати яскраве фото.

В своєму блозі Людмила опублікувала нове фото. Тут мати Наташі Корольвої позує з яскравим макіяжем, а також в жіночній сукні, яка оголяє її плечі. В публікації Поривай зазначила, що багато хто критикує її за те, що в неї багато зморшок та веснянок. Однак на такі претензії хейтерів жінка хоче спитати лише те, як саме вона повинна виглядати, коли їй вже 75 років, пише Поривай. До того ж, підкреслила жінка, вона ніколи в житті не робила пластичних операцій.

До речі, зі слів Людмили Поривай, її донька, 47-річна Наташа Корольова, якось їй пропонувала зробити пластичну операцію в Москві. Проте в результаті Людмила вирішила відмовитися. Як пояснила свій вибір жінка, і неї зовсім інша думка з приводу віку та зовнішності.

"Для мене внутрішня краса душі важливіше. Я зараз щаслива. Щаслива, що у моїх дітей і у мене все в будинку добре. А вік ... Головне, щоб очі горіли", - пише мама Наташі Корольової.

Також мати відомої співачки зізналася, що іноді буває так, що зранку в неї все болить та зовсім немає бажання щось робити. Проте, каже Людмила, вона все одно змушує себе підійнятися, прогулятися біля будинку, а потім може ще й може сісти за рояль, щоб зіграти щось та заспівати.

"Будьте добрішими і життя ваше буде яскравішим і цікавішим", - радить Людмила Поривай своїм підписникам.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що мама Наташі Корольової Людмила Поривай прокоментувала скандал зі зрадами Тарзана. Зі слів матері співачки, винним може бути близький друг Корольової.

Також повідомлялося, що співачка Наташа Корольова розповіла, чому досі не придбала окреме житло для 19-річного сина Архіпа. Артистка пояснила, коли буде готова на такий крок.

Крім того, Наташа Корольова здивувала прихильників новим образом. Співачка повстала перед камерами в іншому вигляді. Прихильники впевнені, що співачка навіть виглядати стала набагато молодшою.