Популярна співачка Наташа Корольова, чиє ім'я кілька останніх місяців часто звучить в соцмережі в скандальному контексті, продемонструвала шанувальникам стильний образ.

З легкої руки шанувальників її таланту на Instagram-просторах з'явилося ефектне фото, на якому артистка виглядає, як еталон жіночності і привабливості.

Так, Наташа Корольова постала в кадрі в елегантній чорній сукні, що оголює плечі і ноги. Свій look вона доповнила стильними сандалями. Привабливості образу надав яскравий виразний макіяж з акцентом на очі. В руках знаменитість тримала окуляри в червоній оправі, грайливо прикусивши одну з дужок.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу Наташі Корольової, але не обійшлося і без згадок «любовних пригод» її невірного чоловіка Сергія Глушка.

Як відомо, восени минулого року в шоу-бізнесовому співтоваристві активно обговорювалося те, що чоловік Наташі Корольової сходив «наліво», а потім молода коханка виставила пікантні кадри в мережу. І поки Тарзан один за одним записував відеозвернення до хейтерам, запевняючи, що винен, але виправдовуватися буде лише перед законною дружиною.

Сама Наташа Корольова зберігала благородне мовчання і перервала його лише в інтерв'ю Ксенії Собчак. Виконавиця хіта "Маленькая страна" заявила, що коханий – винен у зраді, але причиною краху їх сім'ї це не стане. Вокалістка пояснила, що за роки спільного життя вони з коханим пережили багато труднощів і випробувань, а тому зуміли перевірити глибину почуттів один одного.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова зізналася, в яких умовах живе її син Архип.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали унікальні кадри за участю Наташі Корольової та Сергія Глушка.

Нагадуємо, що Наташа Корольова здивувала фанатів розповіддю про згубні звички свого сина.