Співачка Настя Каменських показала себе у відвертому вбранні.

Так, співачка Настя Каменських вміє дивувати своїх шанувальників. Цього разу вона постала перед ними у відвертому вбранні, який не залишив нікого байдужим. Варто сказати, що Каменських досить часто показує себе в напівоголеному вигляді. Деякі шанувальники її критикують за таку відвертість, але вона не звертає на це ніякої уваги.

Цього разу чергове відверте фото з'явилося на одній з фан-сторінок співачки. На ньому співака позує в нічній сорочці з чорним мереживом. Волосся співачки грайливо спадають на плечі. А щоб надати знімку ще більше пікантності, Каменських вирішила акуратно закусити палець на правій руці.

Шанувальники також перейшли в повний захват від цього знімка. Вони залишили під публікацією свої задоволені відгуки.

"Вери, вери хот, Принадність 😍, клас❤️", - написали віддані шанувальники в коментарях під публікацією.

Швидше за все, що такий привабливий знімок був зроблений якраз перед сном. Нагадаємо, що не так давно Каменських таки вийшла заміж за Потапа. Про їхній роман говорили довгий час. Але спочатку в це ніхто не вірив. Поки всі не зрозуміли, що це дійсно правда.

Зараз пара разом працює і подорожують. Часто їм задають питання про дітей. На це Каменських відповідає, що вона хоче дітей, але всьому свій час. Поки вони щасливі з Потапом і так. Зараз і він і Настя активно займаються розвитком своєї творчої кар'єри. Також вони беруть участь у величезній кількості проектів.

Шанувальники не перестають дивуватися тому божевільному ритму життя, в якому вони живуть.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Білик повністю перевтілилася заради нової фотосесії, неймовірна краса в чорно-білих тонах.

Також писали, що після провалу в програмі Каті Осадчої Джамала несподівано змінила стиль.

Нагадаємо, що зв ефірі телеканалу "Україна" поділилися сумною новиною з фанатами.