Дочка актриси Анастасії Заворотнюк Анна поділилася з гостями свого мікроблогу черговим одкровенням на особисту тему.

Як відомо, її мати вже другий рік бореться з онкологічним захворюванням, а сама дівчина знайшла розраду в мікроблозі і відволікається від нагальних проблем, спілкуючись з передплатниками.

Так, Анна Заворотнюк розповіла про те, як зіткнулася з хворобливими труднощами, вирішивши позбутися татуювання. "Це просто кошмар якийсь був, мені обіцяли, що за 5-7 сеансів виведуть, в результаті, я зробила близько 16... Весь процес триває півхвилини, але це дуже боляче, ніби вогнем водять по шкірі».

Крім того, її обурили надто високі ціни на послуги подібного роду і недостатній рівень професіоналізму працівників б'юті-сфери.

Анна Заворотнюк довгий час жила в США, там же вона отримала продюсерську освіту. Але, за інформацією інсайдерів, як тільки її сім'ю наздогнало горе-смертельно захворіла мама, то дівчина повернулася в Росію. Зараз вона живе у власній московській квартирі, в яку нещодавно переїхала з їх сімейного підмосковного особняка в селищі Крекшино.

Дочка Анастасії Заворотнюк активно займається моделінгом і блогерством. За її сторінкою в соціальній мережі Instagram стежать близько 180 тисяч передплатників, яких вона час від часу просить не ставити питання про здоров'я її матері.

Такої ж позиції дотримуються і інші члени сім'ї Анастасії Заворотнюк. Більш того, чоловік артистки - фігурист Петро Чернишов і зовсім видалив всі фото і публікації з аккаунта в Instagram, щоб не давати приводу для обговорень недуги його коханої і того, в якому стані вона перебуває на даний момент.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розбурхала соцмережі несподіваним зізнанням.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк зворушила шанувальників зверненням до рідної людини.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк похвалилася оригінальним фотозвітом про візит до відомого ресторану.