Леся Нікітюк вирішила вразити прихильників своїми формами

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує прихильників не тільки новими фотографіями в соціальних мережах, але й своїм гумором. На цей раз вона показала форми, як в Кім Кардаш'ян. Таку фотографію опублікували на фан-сторінці артистки.

Справа в тому, що відносно нещодавно Леся Нікітюк повернулася з відпочинку. Відпочивала красуня на Мальдівах, де звісно не змогла утриматися від того, щоб зробити декілька фото в купальнику. Однак Леся завжди підходить до справи з позитивом та почуттям гумору. Так, з'явилися одразу дві фотографії: одна оброблена в фото-редакторі, а інша - ні. Якщо на оригінальному знімку фігура Лесі дійсно її, то на іншій фотографії її стегна настільки широкі, що одразу пригадуєш відому американську світську левицю Кім Кардаш'ян, яка якраз відома своїми широкими стегнами.

Звичайно, фігура Лесі виглядає не так, однак це не дуже погано у випадку білявки: вона завжди з легкістю демонструє струнку фігуру та довгі ноги в купальниках та спокусливих сукнях на радість своїм відданим шанувальникам. Підписники в свою чергу не втомлюються обсипати Лесю Нікітюк компліментами, на які вона, звісно, заслуговує.

До речі, після відпустки Леся почала активно ділитися знімками, де вона позувала в доволі яскравому вигляді. Тож, хто зна, можливо зіркова білявка вже працює над новими проєктами, а вже скоро зможе порадувати своїх шанувальників цікавими анонсами. Тож прихильникам зірки українського телебачення залишається тільки чекати новин від своєї улюблениці.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що Леся Нікітюк здивувала своїх прихильників неочікуваними кадрами в соціальній мережі. До того ж ведуча розповіла, якого голлівудського красеня вона обожнює.

Також повідомлялося, що відома телеведуча Леся Нікітюк повстала перед шанувальниками з роскішним довгим волоссям. З'явилися нові несподівані кадри зірки.

Крім того, Леся Нікітюк вирішила вкрай здивувати своїх підписників новими кадрами в соціальній мережі. Так, в блозі вона вирішила показати, на що вона йде заради гарної посмішки.