Телеведуча і звезла тревел проекту «ЛеМаршрутка» Леся Нікітюк розповіла підписникам свого мікроблогу про візит до стоматолога і жертви, на які довелося піти заради білосніжної посмішки.

Знаменитість опублікувала кадри, які були зроблені безпосередньо під час процедури зубного відбілювання:

А потім, їдучи в автомобілі, пояснила, що проходить такий стоматологічний комплекс кожні півроку:

Також Леся Нікітюк пообіцяла незабаром поділитися з фоловерами більш докладним описом американської системи, якою користується її дантист.

До слова, пости в яких білява знаменитість ділиться б'юті-секретами, з'являються на її сторінці в Instagram досить часто. Нещодавно вона зробила детокс-обгортання тіла і не забула зробити яскраве фото в процесі:

Ті, хто стежать за життям артистки в соцмережах, переконані, що публічність позначилася на ній позитивно. Та й сама Леся Нікітюк в недавній бесіді з журналістом Дмитром Гордоном пояснила, що популярність і високі гонорари, не посприяли появі "зоряної хвороби". Телемандрівниця зізналася, що виросла в простій родині і провела щасливе дитинство, оточене турботою люблячих батьків.

З роками, домігшись успіху в кар'єрі, артистка усвідомила, що "трендовість" їй чужа і в спробах привернути увагу публіки, вона не забуває про здоровий глузд. А ось до критики на свою адресу Леся Нікітюк ставиться болісно, оскільки є чутливою натурою і може довго переживати, чуючи колкости і образливі висловлювання про себе.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників дивними експериментами над зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк була помічена в незвичайному вбранні.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк зачарувала фанатів знімком з привабливим білявим супутником.