Співачка Анна Седокова поділилася інтригуючим відео напередодні виходу нової пісні "Нам пора".

Варто відзначити, що на цей час вже можна прослухати дану композицію, яка вийшла на всіх музичних платформах сьогодні вночі. Седокова особисто порадувала шанувальників повідомленням про вихід нової пісні, опублікувавши інтригуюче відео у своєму Instagram.

Аня Седокова осоромилася через розмір ліфа, фото: Instagram.com/annasedokova

Потрібно визнати, що артистка виставила карколомний тизер очікуваної прем'єри. У ньому співачка постала в пишній сукні з червоного шифону, в якому пройшлася на відео по довгій галереї з колонами.

Зрозуміло, багато хто звернув увагу на декольте Седокової. З кожним її впевненим кроком пишний бюст знаменитості ніби намагається вирватися з корсета. Не дивно, що всього за кілька годин відео виконавиці набрало сотні тисяч переглядів і чимало коментарів.


Судячи з реакції користувачів на дану публікацію Анни Сєдокової, вони з нетерпінням чекають її нового хіта. Про це свідчать їх коментарі під відео, в якому вони висловлюють високі очікування на пісню "Нам пора".

Також фанати не обділили увагою і саму співачку, буквально закинувши її десятками схвальних компліментів, в яких відзначили красу артистки.


Раніше "Hyser" писав про те, що неоднозначне фото з Тіною Кароль змусило фанатів хвилюватися.

Також наш портал повідомляв, що Анна Седокова відірвалася в клубі, міцно стискаючи стопку.

Нагадуємо, що Лоліта разом з Евеліною Бледанс вразили фанатів роздутими "жупанами".