Співачка Ірина Білик здивувала своїм стилем

50-річна Ирина Білик завжди привертала до себе увагу не тільки відомими хітами, але й яскравими образами. Зазвичай артистка не соромиться демонструвати свої стрункі ноги, але на цей раз вона вирішила примірити стиль Дмитра Коляденко чи Сергія Звєрєра - принаймні, так може здатися на перший погляд.

На фотографії, яку опублікувала Ірина Білик, вона позує в зовсім несподіваному образі. Так, на співачці можна побачити блискучі штани та таку ж бличкучу блузку, поверх котрих Білик одягнула яскраве пальто червоного кольору, яке настільки довге, що ледве не прикривають взуття артистки. До речі, взуття в даному випадку - це не туфлі, а стильні чорні черевики на величезних підборах. При цьому свій образ Ірина Білик доповнила стильним капелюхом, яскравим мейапом та червоними окулярами оригінальної форми.

Варто зазначити, що Ірина Білик і сьогодні, коли ї' вже виповнилося 50 років, як і раніше радує шанувальників незвичними образами. До того ж артистка продовує слідкувати за фігурою: на концертах її можна побачити в коротких спідницях чи сукнях, коли вона демонструє стрункі ноги та роскішку фігуру. Правда, в даному випадку такий образ може нагадати або Діму Коляденко, або Сергія Звєрєва.

До речі, скандальний стиліст нещодавно опублікував нове фото, на якому він може нагадувати Білик: тути і біляве волосся, і капелюшок, і дуже яскраве та блискуче вбрання. Тож тут залишається тільки здогадуватися, хто з артистів і чиїм саме стилем надихнувся, обираючи для себе новий образ.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Злата Огневіч причарувала прихильників фігурою. Артистку показала нові фото, на котрих вона позує в спокусливому вбранні.

Також повідомлялося, що співачка Ірина Федишин показа нові кадри з відпочинку. Перед камерою артитска позувала в новому роскішному купальнику, котрий ідеально підкреслив її фігуру.

Крім того,співачка Аліна Гросу вперше після розлучення заговорила про нові романтичні стосунки.Як виявилося, обранцем молодої співачки став відомий актор. З'явилося нове інтерв'ю артистки.