25-річна українська співачка Аліна Гросу змогла пережити важке розлучення і знайшла людину, яка підкорила її серце. Імовірно, другою половинкою артистки є 37-річний актор Роман Полянський.

Разом з ним Аліна Гросу прийшла на інтерв'ю до програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Відомо, що Полянський і Гросу познайомилися під час зйомок. Деякий час співачка зверталася до актора на "Ви", оскільки він старший. Гросу дуже важко перенесла розлучення. Роман прийшов на допомогу, надавши дружню підтримку.

Молода виконавиця не спростувала, але і не підтвердила роман з колегою по цеху. Але водночас вона заявила, що нічого не приховує і все можна побачити на її сторінці в соцмережі. Роман Полянський частий гість в її мікроблозі. Та й Аліна Гросу нерідко миготить в публікаціях актора.

"І так все зрозуміло", - каже Роман, ніжно поправляючи волосся Аліни, і обіймаючи її під час інтерв'ю.

А на питання, чи живуть вони разом, Аліна і Роман жартують.

"Так, в серіалах іноді", - каже співачка.

Особливо шанувальників Аліни Гросу заінтригував той факт, що зоряна пара обмінялася кільцями, які робили один для одного самостійно. Під час інтерв'ю пара продемонструвала кільця з дорогоцінного металу з чорними діамантами.

Однак, що означають ці кільця Аліна і Роман не зізнаються.

Ще один факт, який явно говорить про те, що Полянський і Гросу разом. Коли виконавиця знімалася для новорічного шоу телеканалу "Україна", вона сказала, що її серце зайняте. Через кілька днів після того дівчина поїхала з Полянським відпочивати в Буковель.

Раніше "Нyser" писав про те, що названі співачки, які вдало використовували скандал і особисту драму для кар'єри.

Також наш портал повідомляв, Ірина Білик зізналася у спорідненості з Аліною Гросу.

Нагадуємо, Полякова на шоу "Маска" запропонувала ремікс пісні Аліни Гросу "Бджілка".