За статистикою найчастіше у ролі подарунків на 23 лютого виступають гель для душу, піна для гоління або шкарпетки. Однак, деяких чоловіків жінки настільки люблять, що готові навіть на ризикований крок в прагненні здивувати свою другу половинку.

Так, щиро вміє дивувати дружина Інна Михайлова. Жінка опублікувала в соціальній мережіinstagram відео, на якому показала свій Екзотичний подарунок чоловікові в День захисника Вітчизни. Це була молода красива дівчина східних кровей, яка дуже сподобалася Виконавцю.

Артистка виконала еротичний танець живота чим привела чоловіка в стан подиву. За кадром чути голос однієї з дочок Стаса, яка запитує батька, чи сподобалося йому.

"Супер! І так прошу кожен день. Кожен день 23 лютого", — висловив своє захоплення Михайлов, ляскаючи в долоні в такт мелодії.

До слова, зараз співак з сім'єю відпочиває в Дубаї, тому проблем з пошуком танцівниці швидше за все не виникло.

Передплатники Інни похвалили її за винахідливість, а також за впевненість у собі. На думку багатьох, не кожна жінка здатна зробити такий пекучий подарунок коханому.

" Класно!!!!😂 🔥 👏 Крутий подарунок!", "Треба бути дуже впевненою в собі жінкою, щоб зробити такий сюрприз своєму чоловікові", " нічого собі подаруночок! Супер!", "Інна, Ви Ідеальна Дружина!!! 😘 🌺 ", "Молодці дівчатка, хороший подарунок", - написали шанувальники творчості Михайлова.

А хтось навіть пошкодував, що Інна з її фігурою сама не станцювала так для чоловіка.

Відзначимо, що українка Інна Малікова підкорила відомого нині виконавця в 2006 році, коли він був ще не настільки популярним, а вона була одружена з вельми забезпеченим футболістом — Андрієм Канчельскіса і жила в Лондоні в розкішній квартирі. У 2011 році пара зіграла весілля і зараз виховує двох спільних дітей: в 2009 році народилася дівчинка, яку назвали Іванна, а в 2012 — дочка Марія.

Раньше "Нуѕег" писав про те, що зірка "чудового століття" повністю змінила імідж і позувала в прозорому вбранні.

Також наш портал повідомляв, що дружина Ігоря Ніколаєва розповіла про велику втрату в їхній родині.

Нагадувати, українцям показали, як виглядатиме" Нова "Катя Вербицька в третьому сезоні серіалу"кріпосна".