Більшість сучасних артистів намагаються демонструвати свою активну соціальну позицію і зачіпати важливі теми в своїх посланнях до аудиторії. Наприклад, популярна російська співачка Валерія не стала стримувати емоцій і висловилася на сторінці в Instagram з приводу кричущого випадку насильства до жінки.

Артистка переказала історію, яка розбурхала громадськість, але всупереч резонансу винуватець може уникнути заслуженого покарання. "Колишній хлопець 3.5 години вбивав 23-річну віру Пехтельову. Кілька годин сусіди дзвонили в поліцію, благали приїхати, але поліцейські не приїжджали. У підсумку сусіди самі зламали ломом залізні двері, але було вже пізно. Було зроблено як мінімум 7 дзвінків на номер 112. Безрезультатно. Це до питання про те, як працює наша поліція».

Виконавиця з гіркотою констатувала те, що байдужість служителів закону і їх недобросовісне виконання професійних обов'язків стало причиною трагедії: "Зараз наша держава відстоює інтереси вбивці і поліції".

Висловлювання Валерії спровокували бурхливу реакцію фоловерів:

Сама Валерія не з чуток знає, що таке домашнє насильство, оскільки її колишній чоловік Олександр Шульгін часто і сильно її бив. Одного разу вона навіть потрапила в лікарню через травми, завдані батьком її сина Арсенія, після чого і прийняла остаточне рішення про розлучення з мучителем.

Раніше "Hyser" писав про те, що сестра Меладзе опинилася в полі зору правоохоронних органів.

Також наш портал розповів про те, що Альбіна Джанабаєва здивувала фоловерів сміливим фото.

Нагадуємо, що Дмитро Нагієв був помічений в комнанії привабливою блондинки і ледь не постраждав від її експериментів.