Популярний російський гуморист Гарік Харламов розчулив соцмережі дитячим фото і спровокував бурхливу реакцію шанувальників, придумавши до нього оригінальний підпис.

Безумовно, професія коміка наклала відбиток на спосіб життя екс-чоловіка актриси Христини Асмус і навіть якщо він розміщує в Instagram милий кадр, то обов'язково доповнить його дотепним коментарем. На новому знімку Гарік Харламов зображений в юному віці і дізнатися в ньому майбутнього резидента шоу «Comedy Club» можна тільки по чарівній посмішці.

Шоумен пояснив: "Мені 10, А я вже тримав цілуються мавп! Зараз би почали кричати, що це розбещення малолітнього, нехтування прав мавп, впровадження в особисте життя приматів, схиляння до зоофілії та інше... А тоді мені було 10 років і я перший раз тримав в руках мавп, які чомусь вирішили поцілуватися))».

Фолловери Гаріка Харламова підійшли до коментування його послання максимально креативно і почали порівнювати учасників фотокомпозиції з іншими популярними артистами. У тому числі, деяким користувачам соцмереж здалося, що колишній коханий Асмус в дитинстві був точною копією стендапера Олексія Щербакова:

До слова, Гарік Харламов в дитинстві пережив розлучення батьків, а після того, як його мати вдруге вийшла заміж, переїхав жити до батька в США. Власне, в Америці він почав знайомство з гумористичною культурою і вирішив пов'язати своє життя зі сценою. Зараз він не тільки виступає в якості стенд-ап коміка, але активно знімається в кіно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус потішила шанувальників новим фото.

Також наш портал розповів про те, що Гарік Харламов здивував соцмережі заявою про особисте життя.

Нагадуємо, що передбачувана кохана Гаріка Харламова розбурхала інтернет-простори ефектними кадрами.