Надя Дорофєєва знову заінтригувала шанувальників новим знімком.

Співачка Надя Дорофєєва після того, як почала свою сольну кар'єру не перестає дивувати шанувальників. Її кадри, якими вона ділиться в соціальній мережі, стають все більш провокаційними. На цей раз Дорофєєва постала перед шанувальниками в боді, яке було розстебнуто в самому пікантному місці і спортивних брюках.

Волосся дівчини, як завжди, були розпущені. А ось обличчя прикрашав не сильно яскравий макіяж. Надя влаштувала невелику фотосесію прямо у себе на дивані. Вона дуже грайливо звивалася. У такий спосіб вона хотіла показати себе в різних іпостасях.

"Голосуємо))) став у коментах ЕМОДЖІ, хто ти сьогодні
1.сестриця �🂁�‍♀️
2.левиця 🦁
3.тигриця 🐯
4.бабак 🐿
5.лінивець 🦥", - запропонувала своїм шанувальникам невелику розвагу співачка.

Відзначимо, що вона досить часто проводить такі голосування серед своїх передплатників. Багато хто вибирає всі кадри відразу. Але відзначимо, що в деяких образах Надя вийшла просто неперевершеною. Сольна кар'єра явно їй пішла на користь, тому що дівчина вже дуже близько до свого ідеального образу, який відразу буде западати в душі шанувальників.

У коментарях користувачі Мережі висловили свою думку з цього приводу.

"Однозначно лінивець😂, Фоточка, а на ній красоточка🙂 😍 😍♥️, Мій знак 🦁 але сьогодні я 🦥! 😂, я звичайно-5, а ти 6 (богиня) ☺ ❤️, Яка ти чудова ❤️😻
Я відчуваю себе ганчіркою, але не можу знайти цей смайлик 😅 😂 , Сьогодні п'ятниця можна бути🦥 🦥!, Відразу видно що Dorofeeva левиця 😍, була левицею, але після довгих зйомок стала лінивцем😂", - написали Фанти.

Раніше Hyser писав про те, що Мішель Андраде може замінити Настю Каменських, фанати знайшли підозрілу схожість.

Також писали, що дружина продюсера" Квартал 95 " Саліванчук у відвертій сукні позувала перед шанувальниками.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва у витонченому корсеті похвалилася фігурою, нове відео.