Українська гумористка Леся Нікітюк зробила подарунок для пологового будинку.

Леся Нікітюк давно інтригує своїх шанувальників особистим життям. Тому що за довгий час поруч з нею не був помічений практично не один чоловік. Фанати не перестають її питати про те, коли вона вийде заміж і нарешті народить дітей. Водночас Нікітюк продовжує робити добрі справи.

Цього разу вона взяла участь у благодійній акції результатом якої стало те, що вдалося купити спеціальний мобільний інкубатор для дітей, які народилися раніше встановленого лікарем терміну.

Після покупки Леся сама вирішила упевнитися, що цей інкубатор повністю відповідає всім вимогам і дітям в ньому добре. У мережі були опубліковані знімки приїзду Лесі в пологовий будинок. Хоча спочатку багато фанатів подумали, що Леся все-таки зважилася стати мамою.

На фото Леся Нікітюк позує в спеціальному захисному халаті і масці на обличчі.

"📣Нашу лікарню відвідала відома телеведуча, інстаблогер та просто красуня - наша землячка, Леся Нікітюк!

👀 Леся Нікітюк побачила в дії транспортний інкубатор для передчасно народжених діток, придбаний за кошти, частину з яких вона разом із Хмельницькою командою гумористів виграли на проекті «Розсміши коміка, а решту залучила за допомогою своїх підписників та друзів.💬
Наші найменші немовлята транспортуються комфортно та безпечно!",- підписали зворушливі знімки в соціальній мережі.

Варто сказати, що це не перший раз, коли Леся допомагає дітям. Адже у неї дуже добре серце і вона готова ділитися своєю любов'ю і турботою з оточуючими людьми.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк зачарувала фанатів сміливим фото з білявим красенем.

Також писали, що Настя Каменських показала, що зробила зі своєю зовнішністю, таке вперше за 10 років.

Нагадаємо, що Мішель Андраде може замінити Настю Каменських, фанати знайшли підозрілу схожість.