Шанувальники популярного російського музиканта і лідера групи "Машина времени" Андрія Макаревича не так давно не на жарт злякалися нового фото його син Іван.

Спадкоємець зоряного батька максимально креативно підійшов до фотопозиції і вирішив, що синій колір шкіри йому до лиця. Молодий чоловік зобразив себе під час прийняття водних процедур.

А в якості підпису до публікації він використовував філософську розповідь власного твору. У коментарях до посту фоловери оцінили старання Івана Макаревича компліментами на адресу його творчої натури:

До цього в мікроблозі актора вже з'являлося схоже фото, але в іншій колірній обробці:

Як відомо, Іван Макаревич будує кар'єру в кінематографі і вже має в своєму акторському арсеналі чимало ролей, високо оцінених кінокритиками. Стати артистом він вирішив ще в ранньому дитинстві і, закінчивши середню школу, вступив до школи-студії МХАТ під керівництвом Костянтина Райкіна. Крім цього, в 2010 році він закінчив Російську академію театрального мистецтва.

Варто відзначити, що Іван Макаревич відноситься до категорії представників зоряного бомонду, які не бояться невтішно висловлюватися на адресу інших артистів. Наприклад, після виходу на екрани романтичної комедії "(не)ідеальний чоловік" з репером Єгором Крідом у головній ролі, син Андрія Макаревича вибухнув гнівною тирадою.

Іван рішуче заявив, що такі історії ганьблять сучасну кіноіндустрію: "Ну як можна зробити настільки погано! Улюблена розвага наших цукеркових тупней накшталт Кріда".

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі розкритикували методи виховання дітей Олі Полякової.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Бабкін поборов одну зі своїх фобій.

Нагадуємо, що Молода дружина Ігоря Ніколаєва опинилася в епіцентрі скандалу через хамську поведінку.