Шанувальники актриси Анастасії Заворотнюк розплакалися від нової публікації її дочки Анни в соціальній мережі Instagram.

Дівчина розмістила пост, в якому розставила всі крапки над «i» в питанні стану здоров'я її матері і пояснила, чому не повідомляє подробиць її місцезнаходження.

Єдиною з сім'ї актриси Анастасії Заворотнюк, хто підтримує спілкування з шанувальниками на просторах соціальної мережі Instagram є її старша дочка Анна. Заворотнюк-молодша регулярно ділиться з фоловерами постами, в яких розповідає про уподобанням в одязі і розкриває секрети догляду за собою, ігноруючи при цьому розпитування про недугу своєї матері.

Вона неодноразово зверталася до користувачів соцмереж і всім небайдужим з проханням не турбувати її сім'ю в цей непростий період, а днями і зовсім зірвалася. Крик душі Анни Заворотнюк викликав бурхливу реакцію підписників.

Дочка артистки зізналася: "Останні два роки були найважчими в моєму житті. Будь-яка людина, хто коли-небудь стикався з серйозною хворобою дуже близької людини, зрозуміє мене зараз. Мені неймовірно важко, але я не хочу щоб мене шкодували".

Також Анна зазначила, що їй регулярно надходить маса запрошень на інтерв'ю за величезні гонорари, але вона ні за які гроші не стане говорити на цю тему: "Я занадто сильно люблю і поважаю свою маму, щоб піти розповідати про такі речі".

Як відомо, з поля зору шанувальників Анастасія Заворотнюк пропала близько двох років тому і весь цей час її родичі мовчать про те, що насправді з нею сталося.

За інформацією інсайдерів, у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" був діагностований рак головного мозку, і вона перенесла кілька операцій з видалення пухлин. Оперативне втручання дало хороший результат, і артистка продовжила боротьбу за життя і курси реабілітації.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк здивувала шанувальників яскравими фото з Дубая.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк зізналася, що боїться захворіти.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють стан здоров'я чоловіка Анастасії Заворотнюк.