Днями син Наташі Корольової Архип Глушко відзначив 19-річчя. Зіркова мати привітала спадкоємця оригінальним віршем, авторство якого належить її давній подрузі – скандальній юристці Каті Гордон.

І поки Наташа Корольова дивувала іменинника і публіку похмурими поетичними рядками, батько Архипа – стриптизер Сергій Глушко продемонстрував талант живописця. Як з'ясувалося, танцівник вже давно мріяв написати картину і підходящим приводом для художньої самореалізації став день народження сина.

Наташа Корольова привітала сина з 19-річчям. Скріншот Instagram

Сергій Глушко привітав сина з 19-річчям. Скріншот Instagram

В кінці дня Наташа Корольова вирішила поспілкуватися з передплатниками свого мікроблогу і відповісти на питання про сина. Артистка зізналася, що Архип намагається заробляти на життя самостійно і, в тому числі, дає приватні уроки японської мови. На власне житло, за словами Наташі Корольової, хлопець ще не накопичив, а тому живе з ними.

Поцікавилися фоловери і про те, як у Архипа йдуть справи зі шкідливими звичками і, як з'ясувалося, Наташа Корольова впевнена в їх наявності. Але оскільки син "шифрується«, то виконавиця хіта» маленька країна" нічого конкретного з цього приводу сказати – не може.

Наташа Корольова розповіла фоловерам про згубні звички сина. Скріншот Instagram

За розповідями інсайдерів, Архип Глушко незабаром стане чоловіком своєї коханої на ім'я Мелісса. Кілька років тому він зустрічався з екс-учасницею проекту "Дом-2", але пізніше вони розлучилися і молодий чоловік перестав ділитися з шанувальниками подробицями особистого життя.

Раніше "Hyser" писав про те, що Молода дружина Ігоря Ніколаєва опинилася в центрі скандалу через обурливу поведінку.

Також наш портал розповів про те, що син Наташі Корольової кардинально змінив зовнішність.

Нагадуємо, що Тарзан і Наташа Корольова обурили шанувальників відеороликом з особистого архіву.