Українська телеведуча Соломія Ветвицька зачарувала українців своїм зовнішнім виглядом.

Ведуча ТСН Соломія Ветвицька постала перед своїми шанувальниками у неймовірному вбранні. Дівчина показала знімки свого нового образу на сторінці в соціальній мережі. Варто відразу сказати, що такий її ще ніхто не бачив. Та й судячи з підпису до фото Соломія сама від себе такого не очікувала і повністю вражена своїм новим образом.

Для такої зачаровує зйомки Соломії зробили дуже незвичайну зачіску з ефектом мокрого волосся. Також дівчина продемонструвала макіяж, в якому були використані найпопулярніші на сьогодні прийоми. Варто сказати, що такий макіяж відразу ж підкреслив привабливе обличчя ведучої. А ось в якості вбрання Соломія вибрала чорне плаття з шикарним декольте і великим чорним бантом.

Такий образ відразу ж нагадав образ актрис минулого століття. Адже він вийшов дуже жіночним і зачаровує. Від телеведучої буквально неможливо відірвати очей.

"Такою собі не очікувала побачити. Ефект мокрого волосся та неймовірний мейк від давши мені шанс відчути собі французькою актрисою, що жила на початку минулого століття". - підписала серію знімків і відео ведуча.

Шанувальники також прийшли в повний захват від побаченого.

"Неймовірна. Вам дуже личити такий образ 😍, Мені дуже подобається 🤗 😍 , Ой ! Як красиво !!! 😻 мені подобається !!!!, Ви просто неперевершена😍😍🔥, Справжня сексі🔥 🔥 🔥, але очі чомусь сумні, Всі дівчатка красуні.❤️❤️❤️, Оце справжня жіноча краса🔥❤️, Дівчата - ви неймовірні)))), Краса України👏 🔥", - написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала, як молодша дочка катається на пакеті.

Також писали, що співачка Ірина Федишин показала в якому салоні доглядає за своїм обличчям.

Нагадаємо, що шанувальники застали ведучу " ТСН " Лідію Таран у незвичній позі, ось як потрібно тримати себе у формі.