Українська співачка Камалія розповіла про те, як вона пережила психологічну травму і взагалі не підпускала до себе чоловіків.

Особисте життя співачки Камалії має багато цікавих моментів. Але ось уже 18 років вона щаслива в шлюбі з Мохаммадом Захуром. Вони ростять двох дочок. Але виявляється, що до знайомства зі своїм майбутнім чоловіком Камалія пережила психологічну травму. Це було пов'язано з чоловіком, який насильно намагався її затягнути під вінець. Після цього дівчина ще довгий час не могла прийти до тями.

"Чоловік закохався, він мені теж подобався, але у нього було з головою не в порядку. Тому що він сказав, Поки не буде штампа в паспорті, він мене в Київ з Криму не відпустить. Мені зовсім не хотілося виходити заміж, мені було тоді тільки 20 років. Довелося бігти. Це було дуже страшно. І я бігла просто посеред ночі з сумкою, в кущах ночувала, щоб вранці потрапити на поїзд", - згадала Камалія.

Після цього випадку співачка взагалі не могла нормально спілкуватися з чоловіками. Вона навіть не могла їх до себе підпускати. Але знайомство з її майбутнім чоловіком все змінило. Вони зустрічалися тільки як два місяці, а Мохаммад вже покликав Камалію заміж. Але дівчина знову виявилася неготова.

"Я говорила йому, що заміж не хочу. Ось ми з тобою зустрічаємося, і добре. Ми повинні один одного дізнатися побільше, раптом у нас будуть розбіжності", - поділилася Камалія.

Тоді чоловік придумав хитрий план, щоб затягнути її під вінець. Він покликав її на весілля нібито друга, яке проходило в Пакистані. Але ніякого торжества не планувалося. Чоловік зробив пропозицію Камалії і дівчина не змогла встояти перед таким напором.

Раніше Hyser писав про те, що Мішель Андраде може замінити Настю Каменських, фанати знайшли підозрілу схожість.

Також писали, що Наташа Корольова осоромилася через "скорботне" привітання з днем народження синові.

Нагадаємо, що стало відомо про новий роман розлученої Аліни Гросу, хто такий Роман Полянський.