Відома українська телеведуча Лідія Таран розкрила секрет своєї стрункої фігури.

У свої 43 роки знаменитість виглядає відмінно, що, зрозуміло, відзначають її віддані фанати. Таран є однією з найулюбленіших глядачами ведучих "ТСН" і багатьом цікаво, як їй вдається підтримувати форму і так молодо виглядати. Вся річ у тому, що Лідія намагається вести активний спосіб життя і регулярно займається в залі.

Шанувальники застали ведучу ТСН Лідію таран у незвичній позі, вісь як потрібно тримати себе у формі, фото: Instagram.com/lidiyataran

Свій ранок зірка починає з зарядки або розтяжки, догляду за собою і тонізуючого душу. Правда не так давно Таран зізналася, що розслабилася і як наслідок набрала зайві кілограми, тому і пішла знову в спортзал відновлювати свою форму. На своїй сторінці в Instagram ведуча поділилася фото зі свого заняття йогою.

Так, перед камерою Лідія постала в чорній майці і синіх смугастих лосинах, лежачи на спеціальному колесі з піднятими вгору руками. Ця вправа, за її словами, допомагає підтримувати гнучкість, тонус в тілі і дарує додаткову енергію. Зі свого досвіду ведуча заявила, що після таких двох занять в п'ятницю, в суботу можна дозволити собі на сніданок навіть круасан, а в неділю - просто розслабитися.


Віддані фанати Лідії Таран взялися підтримати її і відзначили, що виглядає вона прекрасно, а головне молодше свого віку. З цього слід зробити висновок, що ведуча не дарма так багато часу проводить в залі.


Раніше "Hyser" писав про те, що чоловік Бородіної власноруч "омолодив" Вдовиченкова.

Також наш портал повідомляв, що популярна ведуча 1+1 в сукні з відкритими плечима заворожила фанатів.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова в траурній вуалі зворушила мережу.