Одна з найяскравіших і харизматичних представниць сучасного шоу-бізнесу Надя Дорофєєва потішила шанувальників новим фото.

Артистка показала, як разом з продюсером і популярним репером Олексієм Потапенко працює над створенням музичних хітів і розробляє креативні стратегії розвитку творчості.

Надя Дорофєєва позувала в кадрі в стильному casual-вбранні, що складається з світло-блакитних штанів з деніму і об'ємного кремового светри. Свій look вона доповнила шапкою і» озброїлася " стаканчиком кави. Потап постав в елегантній сорочці і темних брюках.

Однак увагу шанувальників привернули не стільки аутфіти артистів, скільки підписи, додані за допомогою фоторедактора.

Не секрет, що Надя Дорофєєва є артисткою, яка демонструє фанатам не тільки чудову фізичну форму, але і гарне почуття гумору. Після того, як вона вирушила в сольне творче плавання і перестала бути частиною музичного дуету «Время и Стекло», аудиторія з цікавістю стежить за розвитком її кар'єри.

Та й сама зірка не проти похвалитися творчими досягненнями перед тим, хто стежить за її зоряним життям. Кілька днів тому вона розповіла про те, що готує черговий музичний сюрприз, створений спільно з Олексієм Потапенко.

Що стосується особистого життя зірки, то вона перебуває в шлюбі з телеведучим Володимиром Дантесом. Зоряна пара багато подорожує і записує влоги, які викликають бурхливу реакцію публіки. Наприклад, не так давно Надя Дорофєєва з коханим побували в Індонезії і отримали масу незабутніх вражень.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників сміливим фото.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва одягла спокусливий топ і підкорила фанатів фігурою.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва виконала запальний танець прямо в громадському транспорті.