Дочка зірки серіалу "Моя прекрасна няня» Анна Заворотнюк продовжує радувати шанувальників яскравими фотозвітами про подорож в «арабську казку». Дівчина побувала в ОАЕ і активно заповнювала свій мікроблог знімками з зашкалюючим рівнем мілоти.

За словами Анни Заворотнюк, вона довгий час планувала відпустку і виявилася несказанно рада тому, що їй вдалося побувати за кордоном. І все це на тлі безперервних обговорень стану здоров'я її матері, яка, за чутками, бореться з онкологічним захворюванням.

В одній з нових публікацій в Instagram Анна Заворотнюк повідомила, що її дубайські канікули завершилися, але вона почерпнула багато нового і цікавого на відпочинку.

Також вона поділилася секретом боротьби з похмурими думками: «Східний колорит просякнутий таємничістю і загадковістю. Поринаєш в інший казковий світ. Відключитися від дійсності, від проблем і сумних думок потрібно іноді кожному 🕌🌛✨ ».

До слова, Анна Заворотнюк-єдина з сім'ї актриси, хто підтримує спілкування з шанувальниками. Дівчина кілька разів підтверджувала, що її мати дійсно серйозно хвора, але не стала озвучувати подробиці її стану здоров'я.

Вона попросила всіх небайдужих не дошкуляти її сім'ю розпитуваннями. Молодший брат Анни-Майкл також наполегливо зберігає мовчання і лише зрідка додає в мікроблог нові пости.

Користувачі соцмереж все частіше відзначають схожість Анни із зірковою матір'ю Анастасією Заворотнюк, особливо після того, як вона змінила колір волосся. Заворотнюк-молодша тривалий час була блондинкою, але буквально перед подорожжю в Арабські Емірати, кардинально змінила імідж і поповнила ряди брюнеток.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк продемонструвала дивну маніпуляцію зі шприцом і кулінарною стравою.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк зробила важливу заяву про здоров'я.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють психологічний стан Петра Чершнишова.