Дует "Алібі" після п'ятирічної перерви в кар'єрі вирішили голосно повернутися на сцену.

Вже цієї неділі, 21 лютого, на "1+1" вийде п'ятий випуск головного вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження". Відомо, що в ньому після довгого затишшя взяли участь сестри - Анна і Аліна Завальські, раніше відомі як дует "Алібі". Про це повідомляє "ТСН".

на сцену повертається забута група Алібі, фото: YouTube

Судячи з усього, співачки вирішили голосно повернутися на сцену і таким чином заявити про себе. Суддів шоу сестри вразили не тільки своїм співом, а й приємною новиною: тепер вони називаються The Alibi Sisters.

Тим часом серед наставників в цьому сезоні можна побачити Олега Винника, Монатіка, Тіну Кароль і Надю Дорофєєву. На жаль, те, як вони відреагували на участь сестер в "Голосі країни" можна буде дізнатися тільки в неділю після виходу чергового ефіру.


Варто відзначити, що не так давно дівчата в студії "Сніданку з 1+1" пояснили своє зникнення. Вони розповіли, чим займалися і поділилися своїми емоціями від виступу на сцені шоу. За їхніми словами, вони повністю змінили свій репертуар за цей час і готові дивувати.

Так що вони всі ці п'ять років займалися музикою і іноді навіть організовували сольні виступи. Зробити заяву про своє повернення на велику сцену вирішили саме в "Голосі країни", через те, що назва сезону" Перезавантаження " у них асоціюється з їх новим періодом у житті. Тому вони і презентували свою нову програму саме в цьому шоу.
Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва в короткому топі і "спортивках" похвалилася ідеальним пресом.

Також наш портал повідомляв, що учасниця нацвідбору "Євробачення-2018 "вразила тренерів"Голосу країни-11".

Нагадуємо, що в мережу потрапили рідкісні знімки Софії Ротару без фотошопу в домашній обстановці.