Наталя Могилевська знову дала поживу пліткам про свій "роман" з бізнесменом-мільйонером

Популярна українська виконавиця і музичний продюсер Наталія Могилевська, обожнює ділитися з шанувальниками новинами зі свого особистого життя і такого ж багатого творчості. Раніше це вона постійно робила у своєму Instagram-акаунті. Зараз же її увага перемикнулася на популярну, серед більш молодих представників, соціальну мережу TikTok. Саме там вона і зробила гостроцікаву публікацію нового відео.

Наталья Могилевская. Фото: скриншот YouTube-видео.
Наталя Могилевська. Фото: скріншот YouTube-відео.

Зовсім недавно зріла, 45-річна артистка, вперше у своєму житті вирішила змінити колір волосся з шатенки на попелясто-блондинистий, зазначивши, що таким чином починає життя з абсолютно чистого аркуша. А все нові зміни в стилі вона вважає за краще викладати в TikTok, явно нехтуючи вже морально старим Instagram.

Цього разу, Могилевська опублікувала кумедне відео, в якому знялася перед відвідуванням циркового шоу "Інші", разом зі своїм вже досить давнім" приятелем", Олегом Рудовим. Мільйонеру явно не просто так приписують уповільнений роман з Могилевською, через те, що парочку досить часто помічають не тільки на різних світських заходах, але і на зніманні кліпів співачки. А зайві підтвердження спільного проведення часу - постійно з'являються в Мережі фото - і відеосвідоцтва.

Цього разу, українська "зірка" вирішила приміряти на себе темно-чорне вечірнє вбрання, декороване прозорими елементами й кумедною бахромою на рукавах. Доповнюють зухвалий образ трохи недоречні паєтки, як би натякаючи, що співачка все ще намагається здаватися молодою і бажаною. Не прозвучало на відео і природного голосу Могилевської - мабуть, виконавиця була не в тому тонусі, щоб співати. Замість цього "фонограмою" став безсумнівний хіт від Джеймса Брауна" I Feel Good", що вже досить приївся, до речі. А доповнив танцювальний епатажний номер, сам друг Наталії, мільйонер Рижов, час від часу "виринаючи" в кадр, і корча оригінальні гримаси.

@nataliya_mogilevskaya

Как вообще настроение? 😅 подписывайте и рассказывайте 😅#рекомендации #рек

♬ GET SILLY LEEDELLEEDELLEDELLEE - Dracos

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль має величезну колекцію помади. І нарядів з латексу.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що дочка Олі Полякової не відрізняється стриманістю.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що фото Олі Полякової без макіяжу неприємно шокували всю мережу.