Старша дочка популярної української співачки Олі Полякової Маша потрапила в скандал. Вона різко відповіла хейтерам, які накинулися на неї після інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях".

Як відомо, деякі користувачі Мережі стали критикувати зовнішність підлітка, відзначаючи, що всьому виною її єврейське коріння. Також писали, що їй просто пощастило народитися в багатій родині.

15-річна дівчина не витримала таких заяв. І в Stories Instagram- аккаунта вона виклала відеоролик, в якому дивується, як можна лити бруд на людину за її національність.

"Я просто кричу з української нації, і те, як вони обсирають людину за національність. Про яку Європу наша країна може говорити, коли ви засуджуєте людину за національність, хоча, як відомо, чистих українців, чистої будь-якої нації не буває в нашому світі. Так що це дуже смішно", - вважає Маша Полякова.

У той же час деякі юзери пишуть, що дівчина своєю заявою сама образила цілу націю через кілька поганих коментарів.

Тим часом, варто відзначити, що під відео було досить багато позитивних коментарів. Машу Полякову називали талановитою і цілеспрямованою дівчиною.

Раніше "Нyser" писав про те, що старша дочка Олі Полякової грубо відповіла на жарт матері.

Також наш портал повідомляв, Маша Полякова розповіла про плани на майбутнє.

Нагадуємо, Оля Полякова поділилася з підписниками свого мікроблогу наболілим і розповіла, чому дорогому ремонту в її квартирі поступово "приходить хана".