Радянська і російська актриса театру і кіно Тетяна Кравченкоо після зйомок в "Сватах" отримала всенародну славу.

Актриса зіграла мешканку села Кучугури Валентину Будько. За словами Кравченко її та її героїню об'єднує душевність, експресивність та любов до дітей.

Щоб так чудово зіграти Валюху, Тетяна Едуардівна просто згадувала свою маму і зображала на телеекрані саме її - її риси характеру, поведінку, інтонацію. Вони самі родом з України, тому зіграти роль мешканки українського села Кравченко було просто, адже це їй все знайоме.

Свою кар'єру актриси Тетяна Кравченко почала ще в далекому 1976 році, тому під прицілом камер вона себе навчилася відчувати "як риба у воді" за всі ці роки. Актриса поводиться вільно та естетично не тільки знімаючись в кіно, але і коли її знімають під час зборів.

Попри те, що у Кравченко немає власного Instagram-аккаунта, у неї є офіційна фан-сторінка, на яку підписано 362 тисячі осіб. Всі вони стежать за життям актриси завдяки автору аккаунта, присвяченого телезірці.

Так, нещодавно в соціальній мережі з'явилося відео, на якому актрису збирають на чергові зйомки. Стиліст робить укладку волосся актрисі феном в той час, як Тетяна Едуардівна розповідає, що зачіска дає їй велику впевненість перед публікою.

"Я себе впевненіше відчуваю... Надійніше, надійніше!",- каже вона на камеру.

Зараз зірці вже 67 років, але виглядає вона чудово. Кравченко має дорослу доньку від другого шлюбу з кінопродюсером студії "Ленфільм" Дмитром Гербачевським, з яким вони прожили разом 6 років. Дівчині вже 34 роки.

Перший шлюб Тетяни Кравченко тривав всього 2 роки - її чоловіком був художник-постановник Школи-студії МХАТ Володимир Лавинський.

Також під час зйомок "Сватів" Кравченко закохалась у свого колегу по цеху Федора Добронравова, але той напоумив актрису, адже він щасливий у шлюбі та має двох дорослих синів.

Зараз актриса самотня, але не втрачає надію зустріти ту саму людину, з яким зустріне старість.

Раніше Hyser писав про те, що Кравченка зі "Сватів" спіймали на гарячому на сіннику.

Також Hyser повідомляв, що Кравченко зі "Сватів" вперше показала донечку.

Нагадаємо, що син звинуватив Добронравова зі "сватів" у непристойній поведінці з онуками.